Înflorire mistică

red eight - logos-design“At last, my greatest creation is completed!” zicea un anumit personaj de desene animate în zilele de glorie ale postului Cartoon Network. Acelaşi sentiment mă încearcă şi pe mine de fiecare dată când finalizez câte un proiect personal, fie el o fotografie, un post pe blog sau o lucrare grafică. Sentimentul este cu atât mai puternic cu cât rezultatul se apropie mai mult de viziunea avută chiar inainte de începerea proiectului. Pentru că ştii la fel de bine ca mine, că rareori gândurile se materializează la fel de grandios precum ne imaginăm la început.

De acestă dată insă, pentru mine, a fost mult mai mult decât atât. Rezultatul a reuşit să-mi depăşească complet aşteptarile. În momentul în care am văzut următoarea formă, simţeam doar că are potenţial, dar nu bănuiam care ar putea fi acesta.

mystic blossom - empty

Fără să am vreo imagine concretă în minte, m-am aventurat într-un proces de căutare, asemenea unui sculptor care încearcă să-şi găsească următoarea capodoperă într-o bucată de piatră de pe marginea drumului. Mi-am lăsat degetele purtate de mouse în căutarea de forme, texturi, culori şi nuante. Cu mult înainte să mă pierd, fustrat şi dezamăgit, în documentare, şi fără măcar ca să-mi dau seama, mintea mi-a ordonat să ma opresc. Posterul era deja finalizat, cu titlul Mystic Bloom (Inflorire Mistica).

mystic blossom - red5

mystic blossom - blue5

Poster 7 blossom

Poster 6 blossom

Advertisements
Previous Post
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: