Jurnalul ceaiului de weekend – intro

Orice jurnal incepe cu un cadou. Fie că acesta este un carnet cu o copertă nemaivăzută sau un instument de scris cu totul special, scopul lui este unul simplu, acela de a fi un pretext. Un simplu motiv pentru a putea porni la drum și pentru a-ți putea spune povestea ta, așa cum numai tu o vezi.

Cadoul meu a fost un set de ceai. Dar ce mai set, o raritate! 30 de varietăți, cu denumiri exotice, toate într-un ambalaj unic. Mai băusem ceaiuri marca Greenfield, știam că acest set va fi o experiență aparte. Merită o prezentare pe măsură!

IMG_4795

Și vreau să împărtășesc cu voi această experiență. Fiecarei aroma îi voi rezerva un întreg weekend. Câte un plic va da savoare fiecăreia din cele trei zile: vineri va rezuma săptămâna care s-a încheiat, sâmbăta va fi dedicată relaxării, iar duminica va prezenta planurile din viitorul apropiat, pregătindu-mă pentru o nouă săptămână.

 

Anul 2018 a început într-o zi de luni, cum nu se putea mai potrivit. Haideți să vedem cum a trecut prima săptămână din an: jurnalul ceaiului de weekend 1 (5-7.01)

red-eight-logos-redeight1

Advertisements
Previous Post
Leave a comment

1 Comment

 1. grodik

   /  20/01/2018

  Andrei, jurnalul tău e foarte interesant, bine scris și inedit, răsucindu-și temele săptămânale în jurul unor arome suave, dar persistente, ale unui ceai de poveste.
  Ai impresia că un prieten ți-a oferit un moment unic, după o săptămână grea: o cană de ceai fierbinte, un gust care ți se strecoară și se cuibărește confortabil printre gânduri și amintiri, și răgazul dorit pentru lectura care alină toate durerile, reale sau imaginare!
  Felicitări, Andrei – continuă să faci ce faci, că bine faci!

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: