Jurnalul ceaiului de weekend 3 (19-21.01)

IMG_4818

Sâmbătă 20.01 – 7:15 a.m.

Sunt zile în care pur și simplu rămân fără energie. Nu mai am putere să fac nimic pentru mine și, ce e și mai rău, nu mai am putere să fac nimic pentru alții. Pentru că în timp ce am nevoie de oamenii potriviți pentru a avea putere, pentru a le replica energia, se pare că am uitat și de ceilalți, cei care mi-o fură și mă seacă de puteri. Dilemele unui introvertit.

Săptămâna a trecut fără ca eu să observ, zile monotone urmate de nopți fără vise. Noroc ca au fost doar 5 la număr. Cele câteva minute rămase la sfârșitul zilei de vineri (refuz să cred că au fost ore întregi) au fost de-a dreptul catatonice, o nemișcare suspendată, în fața monitorului, o stare complet neproductivă.

Dar am mai uitat deasemenea și faptul că nu doar oamenii îmi dau energie, mai este și ceaiul. Acum, în timp ce scriu aceste rânduri, ma las pătruns de aroma unui ceai verde denumit foarte potrivit “Flying Dragon”. În astfel de momente începi să vezi lumea altfel, să observi detalii…cum ar fi descrierea ceaiului de pe spatele pliculețului: “Secretele tradiției antice chinezești ale ceaiului verde îți vor fi dezvăluite în ceașca de ceai Dragonul Zburător. Aroma clasică, blandă și delicată, cu un ușor parfum de flori, fac din Dragonul Zburător o băutură revigorantă cu un efect extrem de pozitiv asupra sănătății tale.”

Să-nceapă weekendul!

Sâmbătă 20.01 – 11:45 p.m.

Ziua de azi s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Dacă ieri eram lipsit de energie chiar și pentru cea mai mică acțiune, astăzi am acumulat destulă energie pentru luni întregi. Asta înseamnă să ai lângă tine oamenii potriviți. Ceaiul verde de dimineață a dat tonul. Acum, în ora târzie a nopții îmi dau seama că mai este totuși o șansă de a salva această săptămână pe terminate.

Petrecerea unuia dintre cei mai vechi prieteni ai mei era anunțată încă din timpul săptămânii. Nimic exagerat, o întâlnire între prieteni, puțină distracție și relaxare într-un loc liniștit, deasupra orașului, pe unul din dealurile Clujului.

Am început ușor cu un joc de Dixit și câteva felii de pizza. După ce iepurașul cel mai rapid a trecut linia de start, seara a lasat loc discuțiilor și dezbaterilor pline de idei, care, între prieteni, pot căpăta proporții mitice, cu potențialul de a schimba lumea. Și de cele mai multe ori chiar reușesc s-o facă. Așa încep marile aventuri ale vieții.

Duminică 21.01

Dacă ieri am fost patru băieți si patru fete, cercul în care am ajuns astăzi a fost ceva mai restrâns, doar trei băieți și trei fete. Echilibrul a fost restaurat. Prieteni diferiți, aceași atmosferă plină de energie pozitivă. Jocul a fost înlocuit de un film și pizza de o prăjitură absolut magică. După așa un weekend, nici nu-mi mai pasă că mâine este din nou luni.

Îți doresc o săptămână liniștită!

jurnalul ceaiului de weekend 4 (26-28.01)

< weekend-ul anterior

red-eight-logos-redeight1

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: