Jurnalul ceaiului de weekend 7 (16-18.02)

IMG_5236

Sâmbătă 17.02

Monotonia a pus stăpânire pe primele 8 ore din fiecare zi a săptămânii. Astfel am într-o săptămână 5 jumătăți de zile și încă două zile pline. Trebuie să profit la maxim de fiecare clipă și să mi le dedic mie, în primul rând. Aici intervine unul din beneficiile cele mai mari ale jurnalului: mă face conștient de curgerea timpului, putând astfel să-l valorific în beneficiul meu.

Ceaiul de săptămâna aceasta este unul negru, care-mi va încălzi diminețile încă răcoroase. Earl Grey Fantasy își meriăa numele, o aroma bogată care deschide porți spre alta tărâmuri.

Am încercat să extind cunoașterea de noi tărâmuri și prin intermediul setului de coastere cu peisaje și monumente din Madrid.

 

Duminică 18.02

Încă de vineri se anunța o vreme ploioasă și rece. N-am fost ieri în târgul de vechituri. Am ieșit din casă doar o singură dată ca să merg să văd un film la cinema. Am văzut The Black Panther, cel mai recent film din nesfârșita serie de filme Marvel. Un film reușit comparativ cu altele din serie, și care se încadrează foarte bine în universul cinematic creat.

Astăzi nu doar că nu am ieșit din casă, dar nici din pat nu am prea coborât. Am citit cât am putut de mult. Săptămâna viitoare avem o carte interesantă la clubul de carte, sper să reușesc s-o termin la timp.

Luni 19.02

Ultimul plic de ceai negru mi-a dat de dimineță energia necesară să înfrunt monotonia săptămânii ce urmează. Cel puțin în prima jumătate a fiecarei zile.

Săptămână ușoară îți doresc!

jurnalul ceaiului de weekend 8 (23-25.02)

< weekend-ul anterior

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: