Jurnalul ceaiului de weekend 8 (23-25.02)

IMG_5254

Vineri 23.02

Se apropie un nou sfârșit de lună, ceea ce înseamnă o săptămână plină de activități pentru iubitorii de carte.

Primul eveniment a fost Clubul de Carte Clasic. L-am denumit așa, nu din cauză că am citi doar cărți clasice, ci din cauză că a fost primul club de carte care l-am pornit acum patru ani și a devenit…un clasic.

Luna aceasta am citit “Totul este iluminat” de Johnatan Safran Foer. Am citit-o destul de repede față de alte cărți, mi-a facut plăcere, și m-a surprins. Văzusem ecranizarea cărții acum câțiva ani, și cartea, cum se întâmplă cel mai des, este mult mai complexă. Are 3 fire narative distincte care combină povești și aventuri de la dramatic la comic. Dramaticul este dat de rememorarea si retrăirea Holocaustului, iar comicul este dat de Visul American văzut prin ochii unui ucrainean.

Sâmbătă 24.02

Și weekendul acesta se anunță a fi unul creativ, dar din punctul de vedere digital al designului grafic. Am început să lucru la 2 proiecte: un logo personal, pentru un prieten și un proiect de identitate vizuală pentru un festival organizat de Universitatea de Științe Agricole.

Pentru fiecare din cele două proiecte am primit de la client o primă schiță ca și punct de pornire, pentru care am făcut deja o primă variantă digitală. Pornind de la aceste variante, voi lucra împreună cu fiecare client în parte pentru a ajunge la varianta pe care și-o dorește.

Duminica 25.02

Ziua de azi a fost pentru relaxare și discuții cu și despre cărți. Mi-am început ziua cu ultimul pliculeț de ceai de plante, Creamy Rooibos. Pe langă faptul că ceaiul rooibos în sine este unul destul de aromat, această variantă îi aduce o îmbunătățire prin aroma cremoasă de vanilie.

După-masă a avut loc al doilea eveniment al lunii dedicat cărților, Schimb de Cărți. Participanții au adus sau au luat cărți împrumut, au schimbat păreri și au făcut recomandări din experiență și din suflet. Mica noastră comunitate este în creștere.

2018-02-25 17.13.24

jurnalul ceaiului de weekend 9 (02-04.03)

< weekend-ul anterior

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: