Jurnalul ceaiului de weekend 9 (02-04.03)

IMG_5312

Vineri – 02.03

Astazi este ziua. Nu puteam cere o zi de vineri mai reusita. La lucru am sarbatorit prin traditionalul pranz cu pizza, iar mesajele cu urari au curs toata ziua. Intrebarea cea mai frecventa a fost totusi legata de varsta mea. Si cu toate ca stim ca varsta nu este de cat un numar, odata cu inaintarea inevitabila, ea devine tot mai des asociata cu termenul “batran”. Asa ca la frumoasa varsta de 33 de ani am decis sa intorc sensul…nu cel de mers, ci mai degraba cel de conceptie. In lumea virtuala, fie ca vorbim de jocuri sau de universul social media, un numar semnifica de obicei acumularea de experienta, perfectionarea calitatilor, prestigiu. Si cum de la viata avem cam aceleasi asteptari, am decis ca trecerea anilor pentru mine sa nu mai semnifice varsta, ci trecerea la un nou nivel.

level up 33 - empty

Ceaiul ales pentru aceasta ocazie a fost unul potrivit evenimentului. Tropical Marvel este un ceai verde plin de arome exotice, iar povestea lui este legata de exploratorul Cristofor Columb (pentru a afla intreaga poveste, da un click pe numele ceaiului de mai sus).

Setul de costere ales este cel mai impresionant din intreaga colectie. Fiecare din cele 4 piese din set prezinta cate un dragon stapanind unul din cele 4 elemente: panant, apa, aer si foc. Suportul are deoparte si de alta cate un cap de dragon in relief.

In timpul saptamanii am fost destul de retinut in ideea de a organiza o petrecere. Era prea tarziu sa anunt lumea, si nici nu aveam un loc destul de mare pentru toti cei pe care as fi vrut sa-i chem. Dar odata cu apropierea weekendului, o serie de evenimente a facut posibila organizarea rapida a mai multor intalniri…cate una pentru fiecare seara. Se anunta a fi un sfarsit de saptamana cu adevarat epic.

Seara aceasta a fost o iesire la restaurant demult promisa. Localul ales a fost unul cu specific italian, la care am savurat mancaruri alese, alaturi de un vin rose magic. Povestile si buna dispozitie ne-au tinut companie pana la terminarea programului. Cadoul primit a fost unul neasteptat, intr-o combinatie perfecta: ceai, carte si ciocolatele.

IMG_5294

Sambata – 03.03

Intalnirea de azi a fost o reuniune. Realitatea si munca a reusit sa tina la distanta un grup de prieteni care pe vremuri erau de nedespartit. Am reusit totusi sa-i venim de hac cotidianului si ne-am dat intalnire in lumea jocurilor, la Chekpoint. Am jucat toata seara jocuri precum “Cards against Humanity” si “King of Tokyo”. Cadoul s-a potrivit la fix, cu o extensie a celui de-al doilea joc, pe care-l si am acasa, si un mic puzzle din lemn de bambus.

IMG_5298

Duminica – 04.03

Weekendul a culminat cu noaptea de duminica spre luni. Seara a inceput cu o intalnire intre prieteni, intr-un spatiu mai retras si plin de caldura. Am petrecut o seara relaxanta, cu discutii, muzica si un joc de DixIt de-a dreptul magic. Noaptea a trecut pe nevazute in asteptarea celui de-al doilea eveniment live: Gala premiilor Oscar, care a transformat noaptea de duminica spre luni intr-un adevarat micro-revelion.

Cadourile au fost pe masura unui eveniment de inchidere al unui weekend colosal: delicatese, jocuri, piese de colectie, o carte cu o coperta misterioasa si o cana care reuseste sa redea perfect revelatia avuta vineri. Sa inceapta nivelul 33!

IMG_5301

jurnalul ceaiului de weekend 10 (09-11.03)

< weekend-ul anterior

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: