Jurnalul ceaiului de weekend 10 (09-11.03)

IMG_5358

Vineri – 09.03

Deși ziua mea a trecut, cadourile au continuat să vină. Prietenii care țin cu adevărat la tine, vor știi să te aprecieze, fie că sunt lângă tine, fie că sunt departe. Ceaiuri, dulciuri, tehnologie și distracție…ce poți să vrei mai mult?

IMG_5304

Cum ziua de luni am avut liber, restul săptămânii a trecut destul de repede. Singura conversație care s-a repetat a fost cea referitoare la neașteptatul câștigător la Oscar pentru cel mai bun film: The shape of water. Deoarece nu l-am văzut încă, nu-mi pot face o parere pro sau contra. Dar din ce am văzut pe internet, mulți au rămas surprinși că acesta a fost ales filmul câștigător. Pentru mine, acesta este al doilea an în care nu am văzut aproape niciunul din filmele nominalizate la Oscar…poate cu timpul.

Sămbătă – 10.03

A venit în sfârșit vremea frumoasă. Cerul e din nou albastru dupa un început de an gri, întunecat și mohorât. Am ales un set de coastere potrivit cu vremea: albastru, senin, transparent.

Odată cu vremea senină a revenit și apetitul pentru târgul de vechituri. După câteva săptămâni de absență, de data aceasta captura a fost bogată.

IMG_5282

Duminica – 11.03

Astăzi a fost timpul pentru relaxare. După o scurtă plimbare la cumpărături de dimineață, am revenit acasă pentru a savura ultimul pliculeț de Lemon Spark. Prin linkul din denumire am aflat că acest ceai își are originea în Rusia. Dar te las pe tine să descoperi restul istoriei acestui ceai.

jurnalul ceaiului de weekend 11 (16-18.03)

< weekend-ul anterior

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: